MEKKEKURS

16586736_10155181311477384_1856067671_o.jpg
 
 

                                              Mekkekurs

Ønsker du å lære deg å skru sykkel selv bør du sette av tid til å delta på et mekkekurs. Vi har lang erfaring med å holde kurs for skoler, bedrifter og andre grupper. Det er egentlig ikke så vanskelig å gjøre reparasjoner og vedlikehold på sykkelen din bare du har riktig verktøy og vet hva du skal gjøre. Gjennom våre mekkekurs kan du spare mye tid og penger. Vi tilbyr kurs for terrengsykler, landeveissykler og bysykler.

Følgende områder kan du lære gjennom våre mekkekurs:

- Generell vedlikehold

Dette kurset inneholder informasjon om generelle problem som oppstår ved daglig bruk av sykkelen og løsningene på de. Vi lærer deg om hvordan de forskjellige delene på sykkelen fungerer og hvordan du klargjør sykkelen for sesongen.

- Bremser

På dette kurset lærer du hvordan de forskjellige bremsesystemene fungerer, vi lærer deg hvordan du skifter wire og bremseklosser, samt enkle justeringer du kan gjøre i hverdagen.

- Gir og driverk

Dette kurset lærer du hvordan de forskjellige girsystemene fungererer, hvordan du skifter girwire og hvordan du justerer girene på sykkelen din.

- Hjul og dekk

På dette kurset lærer du hvordan hjulet fungerer, justering av hjullager og hvordan du korrekt skifter slange og dekk

- Hjulbygging

Dette kurset er et mer avansert kurs der vi går i detalj om hjulets prinsipper, kalkulering av eikelengder, felgen og navets funksjon og oppbygging/retting av hjul. Dette kurset vil gå over to dager.

 

Du kan booke individuelle kurs eller for større grupper. Prisene er avhengig av antall deltagere og av hvor kurset blir holdt.

Ta kontakt for mer informasjon!